Mitől lesz sikeres egy website?

Értéket teremt

Egy website feladata, hogy értéket teremtsen a vállalkozás számára. Ez történhet közvetlenül, pl. egy webshop esetében, vagy közvetve, pl. egy értékesítés támogató portfólió oldalnál.

Felhasználó központú

Hiszünk az emberközpontú megközelítésben, a vevők szolgálatában.
Minden projektet a felhasználóktól indítunk, az ő érdekeiket tartva szem előtt, hiszen ők teszik majd sikeressé a márkát.

Képviseli a márkát

A website a márka helytartója a digitális térben. A konzisztens kommunikáció és profi megjelenés biztalmat épít a felhasználókban, ami elengedhetetlen a márkaépítéshez.

Képességeink

UX & user journey

Információs architektúra

Wireframe

UI tervezés

Vizuális megjelenés és design system

Technológiai tanácsadás

Webfejlesztés

SEO

Munkafolyamat

A négy lépcsős megközelítés, amit számtalan ügyfélnél használtunk és folyamatosan tökéletesítünk, ezáltal garantálva a sikeres kimenetet.

00

Felderítés & megértés

Feltérképezzük a problémát és megismerjük a vállalkozást. Célunk, hogy betekintést nyerjünk a folyamatokba, feltárva a fejlesztési lehetőségeket. Megvizsgáljuk, hogyan tudunk sikeresen együttműködni.

01

Stratégia kialakítása

Egy sikeres projekt kulcsa, hogy legyen egy (vagy több) jól körülhatárolható, mérhető, releváns cél. A személyes vagy online konzultáció alapján kidogozzuk a stratégiát, és ha mindannyian egyetértünk, ez lesz az  alapja mindennek, amit a projekt során csinálunk.

02

Kutatás & tervezés

A stratégia mentén felmérjük a lehetőségeket. Kutatunk, kísérletezünk, vázlatokat készítünk. Megvizsgáljuk és kiértékeljük a lehetséges megoldásokat, és közösen megvitatjuk azokat.

03

Kivitelezés & tesztelés

Ez az a rész, amikor létrehozzuk az eredmény terméket. Kidolgozzuk az arculatot, megtervezzük a logót, web designt készítünk és weboldalt fejlesztünk. Szükség esetén tesztelünk, kiértékelünk, újratervezünk, amíg el nem érjük a kívánt eredményt.

Elégedett ügyfeleink

Nagyszerű munkát végeztek márkánk digitalizálásával

A TASNADI & CO csapata nagyszerű munkát végzett márkánk digitalizálásával. A koronavírus-járvány éppen akkor ért minket, amikor elkezdtük a projektet, de gyorsan alkalmazkodtak, és jól tudták kezelni a projektet, miközben prioritásaink az operatív feladatok felé mozdultak el. Voltak hullámvölgyeink, de összességében nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.

Uri Gotlibovich
partner, Hummusbar

Te vagy a legjobb!

Te vagy a  legjobb! Csak hogy tudd. A vizuális koncepciók gyakran elsőre tökéletesek.  Ebből látszik, hogy igazán megértesz. Tökéletes munka!

Philip wallage
tulajdonos, Het fietshuys

Egyszerűen profi munkát végeznek

Először egy rebranding projekt kapcsán vettem fel a  kapcsolatot TASNADI & CO-val. Nagyon inteligensen emelték át a márka  lényegét egy új, friss megjelenésbe. Azóta létrehoztak egy új weboldalt  számunkra, digitális kampányokat folytatnak és nyomdai anyagokat terveznek.  Egyszerűen profi munka, függetlenül attól, mi a feladat - nagyon elégedett  vagyok.

DÖMÉNY GABRIELLA
TULAJDONOS, Tincses sziget

Egy élmény volt

Öröm volt együtt dolgozni a srácokkal a TASNADI &  CO-tól. Nagyra értékelem a rugalmasságot, hogy rendelkezésre állnak, amikor szükségem van rájuk, és proaktívan alakítják a munkafolyamatot úgy, hogy  egyszerűbb legyen a vállalkozásom számára.

György bence
tulajdonos, gold b consulting

Igazi projektgazdaként viselkedtek

Nagyra értékelem a TASNADI & CO-val kialakított partneri kapcsolatot. A kommunikáció gyors és hatékony volt, és igazi projektgazdaként viselkedtek, valódi értéket szállítva, a projektet hatékonyabb útra terelve, és valóban szem előtt tartva az érdekeinket.

Gyuricza fanni
Marketing manager, Babacentrum

Bizonytalan vagy, hogy szükséged van-e új weboldalra?
Töltsd le az ingyenes e-bookot!

Letöltöm az e-bookot

Az új márkád egy 30 perces videóhívással indul

Ha úgy gondolod, jól tudnánk együttműködni, írj nekünk egy üzenetet. Hamarosan visszajelzünk, és megbeszélünk egy (online) találkozót, hogy jobban megismerjük egymást. Izgatottan várjuk az új kihívásokat!

Köszönjük! Az üzenet megérkezett, rövidesen válaszolunk.
Hoppá! Valami  elromlott az üzenet küldése folyamán.