Meghatározzuk

A márkád  küldetését

Célközönségét

Alapértékeit

Piaci helyzetét

Egyedi  értékajánlatát

“A márkád nem az, amit te mondasz róla.
Hanem az, ahogy
a többkiek látják.”

Marty Neumeier

Módszertanunk

Ha egy márkát az emberek benyomása határoz meg, mi értelme van megtervezni?

A márkát teljes egészében kell nézni, amit mi egy 3D-s modellel szemléltetünk. A lenti modellen a vízszintes rétegek mutatják, hogy működnek együtt a vállalatod részegységei a márka megalkotásában. A függőleges felosztás pedig megmutatja, hogy a márkádat a külvilág hogyan értelmezheti különböző szinteken.

Annak ellenére, hogy közvetlenül nem tudod megtervezni a saját márkádat, az alkotóelemeit meg lehet és meg is kell tervezned. Ezáltal befolyásolhatod, hogy az emberek mit éreznek a márkáddal kapcsolatban, és így felkészülhetsz a sikerre.

Stratégia

Egy erős márkát mindenekelőtt szilárd stratégiára kell  építeni. A jó stratégia választ ad arra, hogy mik az alapvető céljaid, kik  legyenek a vevőid, hol szállsz be a versenybe, hogyan fogsz nyerni és hogy  fogsz növekedni.

Identitás

Az identitás az, amit az emberek látnak és hallanak abból, amit a termékeden keresztül feléjük kommunikálsz: milyen a megjelenésed, hogyan viselkedsz és milyen a karaktered.

Cégkultúra

Egyszer nyerni nem elég. Újra és újra nyerned kell azért, hogy folyamatosan fejlődni tudj és meghatározó maradj a piacon. Ez csak hosszú távon és következetesen, az innovációt elősegítő erős cégkultúrával  valósítható meg.

Termékek

A termékek és szolgáltatások kézzelfogható értékek, amelyeket az ügyfeleidnek nyújtasz. Egyedülállóvá kell tenned ezeket, különben kudarcot fogsz vallani. Meglétük szükséges, de önmagában nem elegendő.

Márka

Végül elérjük a legkülsőbb réteget, ahol minden alkotóelem  összeáll, és létrehozza azt, amit a márkádnak tekintenek. Ha minden területre  odafigyelsz, akkor olyasvalami fog megszületni, ami megfelel az üzleti  céljaidnak és előre is mozdítja azokat.

Érzékelés

Vizsgáljuk meg, hogy a vásárlók (és más érintettek) hogyan  lépnek kapcsolatba a márkáddal. Az első szint az érzékelés: hogyan hat  mindaz, ami látható, hallható, szagolható, ízlelhető és tapintható.

Értelmezés

Egy szinttel lejjebb találod az értelmezést. Ez az a folyamat, amelyen keresztül megértjük a környező világot, beleértve a vállalatokat, termékeket és szolgáltatásokat.

Érzelmek

Sok tettünket és döntésünket érzelmeink motiválják, bár ezt gyakran (tudatosan vagy tudat alatt) értelemmel próbáljuk leplezni.

Rezonancia

Az utolsó előtti szinten találod a rezonanciát, ami azt az érzetet adja, hogy egy vállalat, termék vagy szolgáltatás megfelelő neked.

Törzsi kapcsolat

A legmélyebb szint, egyfajta törzsi hovatartozás érzése, amely a vásárlókat a márkával összekapcsolja. Egy mély zsigeri összetartozás-érzést ad.

Amikor egy márka célja, hogy több szinten is kapcsolatba lépjen a fogyasztóival, nemcsak mélyebb köteléket teremthet, hanem szélesebb közönséget is elérhet, mivel a különböző emberek más-más élményekre reagálnak.

Elégedett ügyfeleink

Nagyszerű munkát végeztek márkánk digitalizálásával

A TASNADI & CO csapata nagyszerű munkát végzett márkánk digitalizálásával. A koronavírus-járvány éppen akkor ért minket, amikor elkezdtük a projektet, de gyorsan alkalmazkodtak, és jól tudták kezelni a projektet, miközben prioritásaink az operatív feladatok felé mozdultak el. Voltak hullámvölgyeink, de összességében nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.

Uri Gotlibovich
partner, Hummusbar

Te vagy a legjobb!

Te vagy a  legjobb! Csak hogy tudd. A vizuális koncepciók gyakran elsőre tökéletesek.  Ebből látszik, hogy igazán megértesz. Tökéletes munka!

Philip wallage
tulajdonos, Het fietshuys

Egyszerűen profi munkát végeznek

Először egy rebranding projekt kapcsán vettem fel a  kapcsolatot TASNADI & CO-val. Nagyon inteligensen emelték át a márka  lényegét egy új, friss megjelenésbe. Azóta létrehoztak egy új weboldalt  számunkra, digitális kampányokat folytatnak és nyomdai anyagokat terveznek.  Egyszerűen profi munka, függetlenül attól, mi a feladat - nagyon elégedett  vagyok.

DÖMÉNY GABRIELLA
TULAJDONOS, Tincses sziget

Egy élmény volt

Öröm volt együtt dolgozni a srácokkal a TASNADI &  CO-tól. Nagyra értékelem a rugalmasságot, hogy rendelkezésre állnak, amikor szükségem van rájuk, és proaktívan alakítják a munkafolyamatot úgy, hogy  egyszerűbb legyen a vállalkozásom számára.

György bence
tulajdonos, gold b consulting

Igazi projektgazdaként viselkedtek

Nagyra értékelem a TASNADI & CO-val kialakított partneri kapcsolatot. A kommunikáció gyors és hatékony volt, és igazi projektgazdaként viselkedtek, valódi értéket szállítva, a projektet hatékonyabb útra terelve, és valóban szem előtt tartva az érdekeinket.

Gyuricza fanni
Marketing manager, Babacentrum

Szeretnéd tudni, hogy van-e márkád? Töltsd ki az ingyenes Brand tesztet!

Kitöltöm a tesztet

Az új márkád egy 30 perces videóhívással indul

Ha úgy gondolod, jól tudnánk együttműködni, írj nekünk egy üzenetet. Hamarosan visszajelzünk, és megbeszélünk egy (online) találkozót, hogy jobban megismerjük egymást. Izgatottan várjuk az új kihívásokat!

Köszönjük! Az üzenet megérkezett, rövidesen válaszolunk.
Hoppá! Valami  elromlott az üzenet küldése folyamán.